Schade

Schade aan uw sanitair of spa, Sanidoc repareert het

U heeft een fonkelnieuwe badkamer gekocht en tijdens de installatie of het transport ontstaat er ineens flinke schade aan uw bad, douchebak of bijvoorbeeld de wastafel. Of u heeft de badkamer al een tijdje en u vervangt een lampje, maar laat per ongeluk gereedschap in het bad vallen waardoor er een beschadiging ontstaat.

Dat zijn flinke tegenvallers die zo snel mogelijk opgelost moeten worden. U heeft immers een behoorlijk bedrag geïnvesteerd, bent zuinig op uw spullen en alleen het allerbeste is goed genoeg. En een compleet nieuwe douchebak of badkuip aanschaffen is echt onnodig, want de meeste schade kan hersteld worden. Dat heeft Sanidoc in de afgelopen jaren wel bewezen.

Repareren of vervangen?

In 9 van de 10 gevallen is vervanging van uw sanitair of spa niet nodig bij schade. Al lijkt de schade nog zo groot, vaak kan dit mooi hersteld worden. Door onze jarenlange ervaring weten wij het zo te repareren dat u meestal niet eens ziet dat het beschadigd was. Zelfs niet als iemand exact weet waar de schade zat.

Ons doel is de schade zo goed mogelijk te herstellen en mensen weer blij te maken, zodat zij toch nog jarenlang plezier kunnen hebben van iets dat beschadigd was.

Marc van Horssen